Брисање Wagli налога
Налог можете да обришете у апликацији у било ком тренутку:
- Отворите Wagli и пријавите се.
- Идите на Налог, па на Обриши налог.
- Потврдите. Налог се брише после 14 дана; до тада можете да откажете брисање.
Брише се: ваш профил, љубимци, оглас, позиви и белешке о клијентима, поруке које сте послали, фотографије, уређаји и подешавања.
Чува се, колико закон налаже: евиденција о прихваћеним правним документима и пријаве које сте поднели или које се односе на вас, без података по којима се може утврдити ко сте.
Немате више апликацију? Пишите на privacy@wagli.app са адресе којом сте се пријавили и обрисаћемо ваш налог.